Over Ons

Alchimica is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van speciale polyurethaan materialen voor bouw en industriële toepassingen. Alchimica levert al meer dan 25 jaar met succes producten en diensten aan architecten, ingenieurs, woningbouwers, aannemers en eigenaren van gebouwen over de hele wereld. Onze 1- en 2-delige polyurethaansystemen hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van hoge prestaties in tal van prestigieuze bouwwerken over de hele wereld. Bovendien worden onze industriële spuitcoatings vertrouwd als industriële waterdichtings- en isolerende oplossingen, zelfs in de meest veeleisende gevallen, b.v. aanleg van gezondheidsgevoelige waterreservoirs, restauratie van oude gebouwen en waterdicht maken van brugplatforms.

In de afgelopen jaren hebben we ons productportfolio aanzienlijk uitgebreid met industriële producten en niet-polyurethaan gebaseerde technologieën om onze klanten meerdere oplossingen voor elke toepassing te bieden.

In dit licht biedt Alchimica ook een compleet assortiment cementgebonden mortels, op MS (Modified Silane) gebaseerde lijmen en afdichtingsmiddelen, evenals speciale een- en tweecomponenten bitumen uitgebreide polyurethaansystemen.

Alchimica is een bedrijf met een sterke traditie in innovatie, dat zwaar investeert in onderzoek en ontwikkeling en voortdurend streeft naar nieuwe niveaus van uitmuntendheid. Dit stelt ons in staat om voortdurend nieuwe technologieën op de wereldmarkt te introduceren en daardoor nieuwe kansen te openen, niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor zijn partners en distributeurs.